Image Alt

Veelgestelde vragen

BESTELLEN EN BETALEN

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bij een plaatsing van een bestelling op Speelplezier.be kan je eenvoudig en veilig online betalen met Bancontact (België).

Is mijn online betaling wel veilig?

Elke online bestelling bij Speelplezier.be verloopt op een veilige manier. Dankzij onze erkende betaalprovider Mollie verzekeren we je van een vlotte en veilige betaling.

Krijg ik een bestelbevestiging?

Bij elke online bestelling krijg je na een succesvolle betaling een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een mail naar info@speelplezier.be.

Kan ik een verschillend factuur - en leveringsadres ingeven?

In de check-out van je bestelling kan je aanvinken dat je de bestelling op een ander adres wilt laten afleveren.

VERZENDING EN LEVERING

Hoe gebeurt een levering?

Na ontvangst van je betaling verwerken we je bestelling.

  • Levering en montage van houten speeltoestellen en veerdieren: We nemen contact met je op om een afspraak te maken voor levering (levertermijn van 2 à 3 weken) of montage.
  • Levering van accessoires en schommelzitjes: levertijd van 5 werkdagen.

Wat als ik niet thuis ben tijdens de levering?

Voordat een levering van je veerdier of houten speeltoestel plaatsvindt, spreken we een indicatief leveringsmoment met je af zodat je zeker thuis bent.

Is een spoedlevering mogelijk?

Standaard kent de bestelling van een veerdier of houten speeltoestel een leveringstermijn van 2 à 3 weken. Indien je jouw bestelling vroeger wenst te ontvangen, mag je een mail sturen naar info@speelplezier.be en dan bekijken we de mogelijkheden.

Kan ik mijn bestelling ook ergens afhalen?

Speelplezier.be is een webshop waarbij je enkel je bestelling bij je thuis kan laten afleveren.

Op welke dag kan ik mijn levering laten doorgaan?

Bij Speelplezier.be leveren we de houten speeltoestellen en veerdieren voornamelijk in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Indien een levering niet in het weekend kan plaatsvinden dan spreken we een ander moment met je af.

 

Kleinere bestellingen zoals accessoires en schommelzitjes worden door DPD op weekdagen bezorgd.

Mijn levering is beschadigd, wat moet ik doen?

Is er een beschadiging aan je geleverde producten, stuur dan een foto van de beschadiging en je bestelnummer door naar info@speelplezier.be. Wij verwerken je aanvraag dan zo snel mogelijk.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  • Bestellingen boven 75 euro in België: gratis
  • Bestellingen onder 75 euro in België: verzendkost van 10 euro

Hebben jullie een fysieke winkel? Kunnen wij de houten speeltoestellen komen bekijken?

Speelplezier.be is een webshop zonder fysieke winkel. Wel is het mogelijk om telefonisch of via e-mail meer advies en informatie te krijgen over onze houten speeltoestellen.

MONTAGE

Waar vind ik de handleiding van mijn houten speeltoestel?

Bij elke levering van een houten speeltoestel wordt een handleiding meegeleverd. Mocht je de handleiding niet vinden of ben je ze verloren, dan kunnen we je een online exemplaar bezorgen.

Kan ik ook mijn houten speeltoestel door Speelplezier laten monteren?

Speelplezier.be biedt een eigen montageservice aan. We ontzorgen je van de montage zodat je kinderen meteen kunnen genieten van de houten speeltoren.

Heb ik extra materiaal nodig om mijn speeltoestel te installeren?

Ga je het houten speeltoestel zelf monteren, dan heb je een hamer, boor- en vijsmachine nodig. Het hout van de toestellen wordt niet voorgeboord geleverd, deze dien je zelf nog te boren.

Welke ondergrond is het meest geschikt voor Speelplezier speeltoestellen?

De beste ondergrond voor houten speeltoestellen is stabiele onverharde ondergrond zoals gras, rubber of een stevige zandlaag. Plaats het houten speeltoestel nooit op asfalt, grind, beton of een andere harde ondergrond.

Kan het speeltoestel in de grond bevestigd worden?

Wanneer wij, Speelplezier, het houten speeltoestel bij je thuis komen monteren dan plaatsen we de houten palen steeds in beton om een goede stevigheid te garanderen. Als je het speeltoestel zelf zou monteren dan kan je het ofwel in beton plaatsen ofwel kiezen voor grondankers (deze worden standaard meegeleverd bij elke bestelling).