Image Alt
  /  Verzending en levering

Verzendtijd

Speelplezier verzendt op dit moment enkel in Belgiƫ.

Onze houten speeltoestellen worden binnen 2 Ć  3 weken verzonden na ontvangst van betaling. Kleinere pakketten, zoals schommelzitjes en accessoires, worden verzonden binnen 5 werkdagen.

Van zodra jouw bestelling verwerkt is, wordt je bestelling klaargemaakt voor levering. Bij een levering van houten speeltoestellen contacteren we jou om een afspraak te maken op een moment dat het jou past. De levering gebeurt door onze transporteur die de bestelling op de stoep plaatst.

Wil je je bestelling liever sneller ontvangen met een spoedverzending? Dan mag je ons een mail sturen naar info@speelplezier.be om een eerdere afspraak te maken.

Indien we tijdens het hoogseizoen een langere verwerkingstijd kennen, dan brengen we jou hiervan op de hoogte via e-mail.

Verzendkosten

Wij leveren al onze grotere Speelplezier pakketten, zoals houten speeltoestellen en speeltorens, aan huis op afspraak. Deze levering gebeurt door onze partner.

Kleinere pakketten, zoals schommelzitjes en accessoires, worden verzonden via DPD. Van zodra jouw bestelling wordt verwerkt door DPD ontvang je via e-mail een Track & Trace code. Hiermee kan op elk moment van de dag jouw bestelling online in het oog houden.

  • Voor bestellingen onder 75 euro rekenen wij een verzend- en verpakkingskosten in BelgiĆ« van 10,00 euro.
  • Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden in BelgiĆ«.

 

Werd je pakket via DPD afgeleverd, maar heb je niets ontvangen? Neem contact op met de klantendienst van DPD via deze link om meer te weten te komen over de status van levering. Je mag ons uiteraard ook steeds op de hoogte stellen via info@speelplezier.be.

Verloop verzending

Van zodra we jouw betaling ontvangen hebben, wordt je bestelling verwerkt. Accessoires worden via DPDĀ verstuurd. Voor de levering van houten speeltoestellen en speeltorens maken we een afspraak voor levering. Deze levering gebeurt door onze partner.

Optioneel is het ook mogelijk om jouw houten speeltoestel te monteren bij jou thuis. Deze optie kan je aanduiden bij het bestellen van jouw houten speeltoestel. Het Speelplezier team komt dan met alle plezier jouw speeltoestel monteren.